Skapa eget konto

Vill du enkelt och smärtfritt kunna beställa dina varor från vår sajt, och få dem skickade express till dig utan att behöva betala för frakten… och dessutom betala via faktura?
Inga problem! Kontakta oss redan idag och anslut dig till vår glada skara nöjda kunder. Vi hörs!

Om Dala Elprodukter

Din leverantör av miljöklassade produkter

Med våra produkter vill vi göra elektrikernas vadag enklare och mer lönsam. För att underlätta utdragning passar ringarna med SVEFLEX flexrör i alla befintliga avrullningsställ för ringar på marknaden.

Vi fokuserar hårt på säkerheten. Alla våra produkter är CE- märkta och certifierade av tredjepart, företrädesvis SEMKO.

För att långsiktigt kunna vara er konkurrenskraftiga samarbetspartner är vårt företag anpassat vad gäller overhead- och logistikkostnader.

Vi arbetar för att ge Sveriges alla elektriker en smidigare vardag genom att erbjuda produkter för enklare elinstallation.

Dala Elprodukter AB är ett företag från Borlänge i Dalarna. Vi specialiserar oss på halogenfria, fördragna elrör samt system för elkanalisation och eldistribution i bostäder, kontor och offentliga byggnader. Företaget grundades 2015 och har växt stadigt sedan dess.

Grundarna, har mer än 25 års erfarenhet av branschen och fördragna rör. Lars var en av pionjärerna av införandet av fördragna rör i Sverige i slutet av 90-talet. Både kablar och rör är av nordiskt ursprung, men är konstruerade av Dala Elprodukter AB.

Vi arbetar för att ge Sveriges alla elektriker en smidigare vardag genom att erbjuda produkter för enklare elinstallation.

Dala Elprodukter AB är ett företag från Borlänge i Dalarna. Vi specialiserar oss på halogenfria, fördragna el rör samt system för el kanalisation och eldistribution i bostäder, kontor och offentliga byggnader. Företaget grundades 2015 och har växt stadigt sedan dess.

Grundarna, har mer än 25 års erfarenhet av branschen och fördragna rör. Dala elprodukter AB var en av pionjärerna av införandet av fördragna rör i Sverige i slutet av 90-talet. Både kablar och rör är av nordiskt ursprung, men är konstruerade av Dala Elprodukter AB.

Bara miljöklassade produkter

Våra produkter är förpackade i plastade ringar för att minimera avfallet och skona miljön. Vi arbetar bara med produkter för hållbar utveckling, d v s vi arbetar bara med halogenfria flexrör och halogenfria kablar för miljöns och framtidens skull.