Skapa eget konto

Vill du enkelt och smärtfritt kunna beställa dina varor från vår sajt, och få dem skickade express till dig utan att behöva betala för frakten… och dessutom betala via faktura?
Inga problem! Kontakta oss redan idag och anslut dig till vår glada skara nöjda kunder. Vi hörs!

VillaZero

Drömmen om ett hållbart hus blev startskottet för Sveriges första koldioxidneutrala småhus – som sedan kom till att inspirera hela byggvärlden. Mitt i området Paradiset i Borlänge finner vi VillaZero – Sveriges första koldioxidneutrala villa.

Vi på Dala Elprodukter har fått den stora äran att leverera våra flexrör & fördrag till detta uppmärksammade och intressanta projekt. Med våra miljöklassade produkter känner vi en stor stolthet i att få ta del av detta bygge som satt både Borlänge & Sverige på kartan!

Tack för att ni väljer Dala Elprodukters miljöklassade alternativ.

Vill du veta mer, eller få en offert till ert kommande projekt?

Villazero är certifierat enligt NollCO2, som är framtaget av SGBC (Sweden Green Building Council). Därtill är huset också Svanen-märkt.

Vid NollCO2-certifiering räknas ett referensvärde fram som ska motsvara vad en normalvilla av samma typ och storlek släpper ut. I det här fallet är referensvärdet 32,5 ton CO2-e. Villazeros värde kommer att landa betydligt lägre, på 24 ton.